Hartie de matase

Hartie de matase

Hartie de matase

Anul nou vine cu vesti bune la Fluturas. Bineinteles ca ne-am gandit deja la voi si la ce putem imbunatati astfel incat experienta colaborarii cu noi sa fie una cat mai placuta si de repetat. Pe langa serviciile noastre, venim si cu produse noi cam din toate categoriile. Vrem sa va prezentam intai noutatile in ceea ce priveste hartia de matase, un produs tare indragit de noi, un element special care da viata coletelor in fiecare zi.

Hartia de matase este un produs extrem de apreciat de catre clientii nostri, de aceea incercam sa venim cu o gama larga de culori si nuante pentru fiecare colectie. In acest moment avem culori noi pentru hartia de matase din colectia hartie de matase color.

Pentru ca albastru este o culoare foarte apreciata, am adus o noua nuanta, de data aceasta vorbim de Hartie de matase Albastru Royal. Este superba, extrem de eleganta, intr-o nuanta foarte cautata pentru multe dintre produsele Fluturas. Se potriveste in multe context si arata minunat in interiorul unui colet sau cadou.

Hartia de matase Roz este si ea cautata si comandata des, folosita de multe ori in cadrul proiectelor colorate sau cadourilor, marturii de botez sau colete cu diferite produse. Ne-am gandit sa aducem o nuanta noua si anume Hartie de matase Roz – French Pink. Aceasta nuanta este o combinatie superba intre roz pastel si fuchsia. Este foarte simpatica si cu siguranta aduce la viata orice se impacheteaza alaturi de ea.

Nu putem spune nimic de Hartia de matase Verde, este in topul preferintelor voastre si chiar intelegem de ce. Este o culoare care cu siguranta va ramane mereu utilizata in multe proiecte. De aceea avem o nuanta noua si la aceasta culoarea si vorbim despre Hartia de matase Verde Pastel. O nuanta primavaratica si neutral datorita opacitatii sale. Este foarte frumoasa in realitate.

Avem si o culoare noua, neutra. Nu stim cum sa o incadram la adevarata ei valoare in asa fel incat sa fim super intelesi ca e o nuanta chiar frumoasa si speciala. Hartia de matase Ocru ne-a atras atentia cand am vazut-o in catalogul de prezentare si am zis ca sigur o sa va placa. Este o culoare neutra, eleganta si perfecta in cele mai multe contexte. Daca nu te convinge, putem sa iti trimitem o fotografie pentru a o vedea la lumina naturala.

Ultima culoare pe care am ales-o este Hartie de matase Mov Pudrat Inchis. Este o nuanta mai inchisa, dar foarte eleganta. Movul se poarta, de asta ne-am gandit ca este o nuanta super potrivita pentru noile tendinte. Se potriveste atat pentru pachetele si cadourile ce doresc sa aiba o nota eleganta, dar si pentru cele care se vor mai jucause.

Toate culorile sunt disponibile la noi pe site la set de 10 buc la pretul de 7 lei setul. Dimensiunea unei coli de hartie de matase este de 75x50cm. Textura acesteia este de doua feluri, pe o parte este mata, iar pe cealalta este lucioasa.

Asteptam cu drag comanda ta!