sigilii de ceara la set

Sigiliile de ceara la set

Sigiliile de ceara la set

Sigiliile de ceara au fost si cu siguranta vor ramane cele mai indragite produse pe care noi le avem. Sigiliile de ceara sunt iubite atat de noi, cat si de clientii nostri care le achizitioneaza frecvent pentru diverse proiecte speciale. Din acest motiv ne-am gandit sa facem usoara alegerea clientului si am creat sigilii de ceara la set.

In portofoliul fluturasului gasiti foarte multe variante de sigilii de ceara realizate manual. In prima faza am adus optiunea de sigilii de ceara la bucata, clientul alegand culoarea si modelul dorit. Este o alegere simpla si aveti libertatea de a selecta din foarte multe si superbe culori de ceara, disponibile pe site. De asemenea si in ceea ce priveste modelul sigiliilor, gasiti pe site-ul fluturasului multe variante de unde puteti alege ce se potriveste cu invitatia, plicul sau proiectul vostru. Selectia este foarte usoara, gasiti doua fitre pe care dati click si selectati optiunile dorite. Spre exemplu preferatul meu este sigiliul de ceara culoarea bronz, model rozmarin.

Pentru lipirea acestor sigilii la bucata, aveti nevoie de etichete dublu adezive din hartie, care se aplica pe spatele sigiliilor de ceara. Dupa ce lipim eticheta, dezlipim partea alba de hartie de pe spatele etichetei si asezam sigiliul de ceara in locul unde dorim, apasand usor pe el pentru a se lipi bine.

Ne-am gandit sa aducem pentru voi si o varianta foarte faina si comoda. Astfel, am creat optiunea de sigilii de ceara la set. Sigiliile de ceara la set sunt create in culori si modele prestabilite si se vand la seturi de 20 de bucati. Acestea vin cu eticheta dublu adeziva din hartie deja lipita pe spatele sigiliului de ceara. Asa, munca voastra este minima, doar dezlipiti partea alba de hartie a etichetei si lipiti sigiliul acolo unde va doriti.

            Pentru seturile disponibile pe site, am facut o selectie a culorilor si a modelelor pe care clientii le indragesc, putem spune ca am facut un top al acestora. Le-am mixat si au iesit cele mai frumoase seturi de sigilii de ceara.

            In topul alegerilor se afla sigiliile de ceara la set culoare bronz, model rozmarin si sigilii de ceara la set culoare auriu model cu drag. Nu putem trece cu vederea nici sigiliile de ceara la set culoarea cupru model crenguta. Ceara auriu antichizat este una din preferatele noastre si ale voastre, de aceea am ales sa o folosim pentru sigiliile de ceara la set, alaturi de modelul copac.

            Pentru sigiliile de ceara la set, am decis sa facem si o categorie speciala, astfel am facut sigiliile de ceara cu foita aurie sau foita argintie. Pe acestea le gasiti in trei variante de culori: alb, negru si Bordeaux. Si acestea sunt la set de 20 de bucati si vin cu eticheta dublu adeziva pe spate.            Indiferent de setul de sigilii ales, termenul de livrare este de aproximativ 1-3 zile lucratoare.

Va asiguram ca sigiliile de ceara la set sunt mai frumoase in realitatea.

De asemenea, ne poti scrie un mesaj si iti poti mixa tu setul de sigilii asa cum iti doresti, culoare si modelul care ti se potriveste proiectului tau.