lipirera sigiliilor de ceara

Lipirea sigiliilor de ceara

Lipirea sigiliilor de ceara

Plicul si sigiliul de ceara realizat manual, sunt cele mai cautate si apreciate accesorii cand vine vorba de invitatia de nunta. Stim ca sunteti atenti la detalii si alegeti tot ce este mai frumos si calitativ, de aceea venim inaintea voastra cu cele mai elegante si utile solutii pentru orice mic detaliu la care va ganditi. Lipirea sigiliilor de ceara pune pe ganduri destule perechi de miri si este una dintre cele mai frecvente intrebari pe care noi le primim atunci cand discutam cu mirii despre ultimele detalii ale invitatiei.

Cu ce lipim sigiliile de ceara realizate manual? Ei bine, avem doua variante pe care noi le recomandam. Ambele sunt simple, elegante si ofera invitatiei un efect diferit la final.

Prima metoda in ceea ce priveste lipirea sigiliilor de ceara, este turnarea clasica a sigiliului de ceara pe plic, invitatie sau invelitoare. Incalzim ceara in lingurita sau folosim un pistol pentru ceara si turnam cantitatea necesara de ceara direct pe plic, mai exact pe varful clapetei plicului. Astfel, plicul se va sigila complet si nu va mai putea fi deschis decat atunci cand destinatarul va rupe sigiliul. In momentul in care se trage de sigiliu, acesta va rupe plicul sau invelitoarea si se obtine un efect vintage, cu un aer boem si autentic. De fapt, asa au fost gandite si create sigiliile de ceara. Naturaletea oferita de acest efect este superba si se potriveste de minune cu o invitatie ce are un design clasic, vintage, rustic sau de ce nu, modern. Combinatia dintre modern si vintage este un trend in zilele noastre si arata minunat si in ceea ce priveste invitatiile de nunta.

A doua metoda pentru lipirea sigiliilor de ceara pe plic sau pe ce se doreste, este una mai simpla, moderna si la indemana oricui. Pentru aceasta avem nevoie de etichete dublu adezive din hartie pentru sigilii de ceara. In prima faza, sigiliile de ceara realizate manual se vor face separat pe o hartie de copt si nu se toarna direct pe plic. Metoda pentru realizarea sigiliilor este aceeași. Se incalzeste ceara prin una din cele doua metode prezentate de noi, se toarna ceara calda pe hartia de copt, se aseaza sigiliul si asteptam aproximativ 30 secunde pentru racire. Dupa ce sigiliul este gata, pe spatele acestuia se lipeste eticheta dublu adeziva din hartie. Aceasta este sub forma de cerc, mai mica putin fata de diametrul sigiliului obtinut, astfel incape perfect pe acesta. Dupa ce l-am lipit pe spatele sigiliului, dezlipim partea alba din hartie si astfel avem doua parti adezive. Asezam sigiliul pe clapeta plicului sau pe locul unde il dorim. Astfel, in momentul deschiderii plicului, acesta nu se va rupe si va ramane intreg si elegant. Lipirea sigiliilor de ceara folosind etichetele dublu adezive din hartie, este metoda eleganta, care nu sigileaza complet plicul daca nu iti doresti acest lucru, obtinandu-se un efect modern si curat.

Ambele metode pentru lipirea sigiliilor de ceara sunt des utilizate de clientii nostrii, iar noi o recomandam cu drag pe aceea care va aduce efectul final dorit pentru invitatia sau proiectul vostru. Ambele metode sunt la fel de corecte, frumoase si usor de utilizat.