Plicuri albe, plicuri alb sidefat si plicuri alb texturat

Plicuri albe, plicuri alb sidefat si plicuri alb texturat

Plicuri albe, plicuri alb sidefat si plicuri alb texturat

      Plicuri albe, plicuri alb sidefat si plicuri alb texturat

Invitatiile de nunta necesita o atentie speciala. Fiind unul dintre cele mai importante evenimente din viata noastra, oricine isi doreste ca nunta sa-i fie asa cum o doreste. Unii considera ca acest eveniment merita eforturi sporite, o receptie cu numerosi invitati, o locatie de vis, decoratiuni speciale, mancare divina, muzica si distractie adevarata. In timp ce alte cupluri prefera un alt tip de nunta – clasica, restransa, cu persoanele cele mai importante, si alte detalii mai particulare. Oricum ar fi evenimentul visat, un lucru e clar – invitatia de nunta trebuie oferita tuturor.

            Desigur ca acest subiect e unul vast, plecand de la preferintele mirilor, culori, design. Dar eleganta unei invitatii de nunta este oferita, clar, de plicul ales. Pentru ca e prima interactiune cu viitorul eveniment. Printre cele mai folosite se afla plicuri albe, plicuri alb sidefat si plicuri alb texturat.

Plicul alb este mat si de gaseste pe diverse dimensiuni. De departe, cea mai ceruta dimensiune este I8 – 133x184 mm, C6 114x162 mm sau Patrat mic 130x130 mm. De asemenea, plicurile pentru bani sunt tot pe nuanta de alb simplu, si se regasesc ca dimensiune la categoria DL 110x220 mm.

Plicul alb sidefat face parte din categoria Luxury – dupa cum ne place noua sa o numim. Acorda o nota de eleganta oricarei invitatii, indiferent cat de simplu ar fi design-ul sau. La fel, dimensiunile disponibile I8, C6, 130x130 mm sau 155x155 mm sunt cele mai solicitate pentru invitatiile de nunta.

Plicul alb texturat are cea mai mare grosime dintre toate, fiind creat dintr-un carton mai special, iar dimensiunile sunt tot aceleasi - I8, C6, 130X130 mm sau 155x155 mm. Acest tip de plic se potriveste oricarui design de invitatie, fiind un produs clasic care poate fi scos din anonimat oricand, cu ajutorul unui truc magic pe care noi il adoram.

            Plicuri albe, plicuri alb sidefat, plicuri alb texturat -sunt perfecte pentru invitatiile de nunta. Dar stiti ce le face si mai perfecte? Sigiliile de ceara care pot fi aplicate in nuanta dorita si cu sigla ceruta de miri. Astfel, pentru o si mai mare personalizare a evenimentului, va recomandam Sigilii semi-personalizate cu initialele mirilor. Daca totusi doriti ceva mai simbolic, va punem la dispozitie modelele noastre, care ofera acel retus final –Sigiliu / Stampila Cu drag, Sigiliu/ Stampila Rozmarin, Sigiliu/ Stampila Creanga de maslin, Sigiliu Garden Party, Sigliul de alama ''Ramurele'', Sigiliu/ Stampila Arborele dragostei sau altele.

Desigur ca nuanta sigiliului poate fi aleasa dintre multitudinea de ceara disponibila si bineinteles sa se asorteze cu design-ul de pe invitatie. Majoritatea mirilor aleg Ceara Aurie pentru sigilii, Ceara Bronz pentru sigilii, Ceara verde smarald pentru sigilii, Ceara Auriu antichizat pentru sigilii, Ceara Verde olive pentru sigilii, Ceara Champagne pentru sigilii, Ceara Bordeaux pentru sigilii.

Frumusetea acestor sigilii este ca pot fi create chiar de catre dumneavoastra, astfel devenind si mai personala invitatia si muncind impreuna, ca o viitoare familie,

Stim ca timpul e pretios, asadar ne-am gandit ca poate aveti nevoie de ajutor, si DA, va putem crea si noi astfel de sigilii – avem prestabilite seturi sau se pot comanda oricate doriti la bucata. Le primiti gata pregatite spre a fi atasate plicului si invitatiei de nunta.

            Plicurile albe, plicurile alb sidefat si plicurile alb texturat raman variantele cele mai cautate pentru invitatiile de nunta. Eleganta clasicului nu va pieri niciodata iar design-ul acestora poate fi schimbat radical prin atasarea sigiliilor de ceara.