PANGLICA

PANGLICA

PANGLICA

Coletul perfect? Impachetarea perfecta? Da, cu totii ne gandim la asta cand vine vorba de detaliile pe care le alegem cand aproape terminam de impachetat ceva special. Fluturas are printre produsele pregatite pentru tine cel mai fain detaliu si anume panglica fina si anume panglica de satin.

Panglica infrumuseteaza coletele si de cele mai multe ori sunt cireasa de pe tort cand vine vorba de un cadou sau un colet catre clientul tau.

Fluturas are mai multe tipuri de panglica fina: panglica dublu satinata, panglica de catifea, panglica satinata, panglica aurie sau anglica de 20mm, panglica de 16mm, panglica de 25mm sau cea mai subtire, panglica de 4mm.

In topul preferintelor voastre se afla panglica dublu satinata de 20 mm si panglica dublu satinata de 10mm, de aceea pentru aceaste categorii am pregatit o sumedenie de culori. Avem panglica dublu satinata roz pastel, panglica dublu satinata albastru imperial, panglica dublu satinata cappuccino, panglica dublu satinata vanilie/ivoire, panglica dublu satinata alba sau neagra, precum si multe altele.

Cele mai faine nuante le avem pe culoarea verde: panglica dublu satinata verde olive, panglica dublu satinata verde olive inchis, panglica dublu satinata verde inchis sau panglica dublu satinata verde crud.

Panglica de satin are latimea de 20mm si lungimea de 50m. Panglica dublu satinata este de calitate superioara, iar textura este extrem de fina, in realitate culorile fiind mult mai frumoase decat in poze.

Pe langa panglica fina dublu satinata, am ales sa aducem pentru voi si panglica de catifea. Panglica de catifea are o latime de 16 mm si vine la rola de 10m. Panglica de catifea are o calitate extraordinara, materiarul este foarte fain, nu este elastic si este perfecta pentru a aduce eleganta in coletul sau cadoul tau.

Cele mai faine culori la panglica de catifea sunt: panglica de catifea verde inchis, panglica de catifea cappuccino, panglica de catifea bordeaux, panglica de catifea somon sau panglica de catifea neagra.

Tot din categoria panglicilor, nu este de neglijat nici panglica aurie sau panglica argintie. Panglica aurie si panglica argintie sunt realizate din lurex si sunt extrem de sidefate, iti fura ochii la cat de superbe sunt. Sunt foarte fain de folosim cu ocazia Craciunului.

Panglica aurie si panglica argintie vine pe 3 dimensiuni in ceea ce priveste latimea unei panglici: panglica aurie si panglica argintie de 10 mm, panglica argintie si panglica aurie de 25mm, panglica aurie si panglica argintie de 4 mm. Lungimea pentru panglica aurie si panglica argintie este la alegere, avem mai multe optiuni potrive pentru nevoile fiecaruia.

Pentru ca am vazut ca sideful este indragit in randul panglicilor, am decis sa aducem si o panglica bronz, tot din lurex, disponibila pe 2 dimensiuni: panglica bronz de 25 mm si panglica bronz metalizat de 4mm.

Panglica de satin a fluturasului poate fi folosita si la invitatiile de nunta. Cat de fain se inchide o invitatie cu o panglica dublu satinate sau cu o panglica de catifea. Absolut superb.

In concluzie, credem ca aici poti gasi ceea ce lipsea impachetarii tale sau invitatiei de nunat, pentru a fi una perfecta. Nu iti lasa coletele sau invitatia fara o panglica, ai de unde alege, fie o panglica dublu satinata, fie o panglica de catifea sau o panglica aurie, cu siguranta asta iti va face coletul sau invitatia de nunat de neuitat.

Panglica