Plicurile roz

PLICURILE ROZ

PLICURILE ROZ

Stim ca sunteti obisnuiti cu cele mai frumoase culori in rafturile fluturasului, de aceea astazi vom povesti despre plicurile roz, plicuri ce se gasesc in cele doua game de plicuri ale fluturasului. Plicurile roz de invitatii sunt preferatele mireselor.

Plicurile roz se potrivesc in orice anotimp si in diverse tematici de nunta. Plicurile roz pentru invitatii sunt cele mai potrivite pentru invitatiile cu elemente florale, invitatii watercolor roz, dar si pentru invitatiile la botezul unei fetite.

Plicurile roz sunt disponibile pe mai multe dimensiuni, acestea fiind: plic roz i8, plic roz c6, plic roz 82x113 mm, plic roz 130x130 mm, plic roz 155x155mm sau plic roz C5.

Rozul este o culoare minunata, incarcata de pozitivism, tocmai de aceea nu am putut decat sa alegem multe multe nuante superbe, care sa faca parte din portofoliul fluturasului. Astfel am ales un paletar complex pornind de la cea mai pala nuanta, ajungand pana la cea mai puternica si excentrica.

Nuantele disponibile la plicurile roz sunt: plic roz pastel, plic roz trandafiriu, plic roz sidefat, plic fuchsia. Preferatul vostru este plicul roz pastel, insa nici celelalte nu sunt de neglijat. Avem stocuri suficiente, insa plicul roz este atat de indragit incat mereu trebuie refacut.

 Fiind disponibile pe atat de multe dimensiuni si nuante, plicurile roz se pot folosi si pentru alte ocazii, cum ar fi petreceri aniversare sau de ce nu pentru vouchere sau carti de vizita.

Plicul roz este realizat dintr-un carton de aproximativ 100 gr, foarte fin, mat, avand o lipire gumata. Plicul roz este colorat si in interior, acest lucru fiind un detaliu foarte elegant.

Datorita cererii foarte mari de plicuri roz, dar si a faptului ca sunt superbe, nu am putut sta deoparte, astfel Fluturas si-a creat propria gama de plicuri si anume plicurile handmade roz. Plicul roz handmade este dintr-un carton mai gros de aproximativ 150 gr, mat si extrem de frumos, fin, elegant si natural in acelasi timp.

Plicurile handmade roz sunt disponibile pe doua dimensiuni in acest moment. Avem plic roz handmade c6 si plic handmade i8.

In ceea ce priveste plicurile handamde roz, am ales cele mai superbe si cerute nuante. Astfel, in categoria de plicuri handmade roz gasim: plic roz prafuit, plic roz prafuit metalizat si plic roz macarons inchis.

Plicurile roz handmade au clapetele in V, iar lipirea nu se face cu lipici, ci cu ajutorul unui sigiliu de ceara realizat manual. Sigiliile de ceara realizate manual se gasesc tot pe site-ul nostru la sectiunea speciala pentru sigilii de ceara realizate manual si se gasesc pe mai multe modele si culori, precum sigilii realizate manual – model ramurele culoare bronz sau sigilii realizata manual model cu drag. Puteti alege un sigiliu mai special prin alegere unui sigiliu cu insertii bordeaux sau verzi.

De asemenea, lipirea unui plic roz se poate face si cu un sticker, iar la noi pe site gasiti niste stickere absolut superbe, stickere inimioare aurii, stickere inimioare bronz, stickere rotunde argintii, stickere rotunde bronz sau sticlere inimioare argintii.

Plicul roz handmade necesita timp de prelucrare, in functie de cantitate intre 1-10 zile lucratoare, dar cu siguranta merita asteptarea. Plicul roz pastel sau plicul roz trandafiriu, precum si celelalte din gama standard, sunt pe stoc mereu si se livreaza intre 1-3 zile lucratoare.

In concluzie, alegerea ta perfecta poate fi un plic roz, intra si vizualizeaza toata gama de produse pentru plic roz si alege-l pe cel mai potrivit pentru invitatia sau evenimentul tau special.