Plic Auriu

Plic auriu, plic argintiu

Plic auriu, plic argintiu

Plic auriu, plic argintiu

Evenimentele glamour fac parte din viata noastra. Iubim eleganta si consideram ca putem sa realizam un eveniment extraordinar punand accentul pe mici detalii. Desigur ca aceste detalii pot fi reprezentate de decor, invitatii, surprize. Invitatiile la aceste evenimente trebuie realizate conform contextului – sa fie create cu atentie, design special, si plic surprinzator. Cea mai buna varianta o reprezinta plicul auriu sau plicul argintiu. Plicul auriu si plicul argintiu fac parte din Categoria Luxury, fiind foarte elegante.

Plicul auriu si plicul argintiu sunt 2 produse care nu trec neobservate. Suntem mandri sa afirmam ca pot fi folosite la vouchere, invitatii (nunta / botez / alte evenimente), felicitari, scrisori de multumire. Ofera acea eleganta oricarui tip de carton ce este pus inauntru. Sunt sidefate, avand dimensiuni standard.

Plicul auriu este cel mai solicitat pentru a inveli o felicitare. Indiferent ca vorbim despre felicitarile aniversare sau felicitarile de sarbatori, mai ales cele de Craciun, reprezinta alegerea potrivita care nu se va demoda niciodata. Cele mai cautate dimensiuni sunt Plic Auriu C6, Plic Auriu I8 sau Plic Auriu DL.

Plicul C6 este des folosit pentru Felicitari, in timp ce Plicul Auriu I8 la invitatiile de nunta sau scrisori. O varianta speciala este si Plicul Auriu DL, plicul care ia forma banilor si unde poate fi introdusa o suma drept multumire. Aceasta este optiunea practicata de companii, firme care isi rasplatesc angajatii cu diverse ocazii sau de Sarbatori.

            Plicul argintiu se incadreaza perfect invitatiilor la diverse evenimente : invitatii de nunta, invitatii de botez sau voucherelor. In functie de preferintele gazdelor, si acestui tip de plic se recomanda dimensiunea C6 sau I8, fiind extrem de comandata de clientii nostri.

Plicul Argintiu C6 a fost des comandat de catre clientii care adora aceasta nuanta in combinatie cu verde inchis, albastru mineral, alb. Ofera un plus de eleganta, luxury, oricaror decoratiuni alese.

Observam la clientii nostri ca Plicul Argintiu I8 este cel mai des folosit la vouchere. Suntem incantati sa vedem si reactia celor care primesc surpriza pentru ca zambetele sunt cele care ne indica ca produsele noastre sunt importante si esentiale pentru anumite business-uri.

Eleganta acestui plic trebuie completata de un interior pe masura. Cartonul cu multumire sau invitatia din interior se recomanda a fi normal, mat, pentru a mentine linia fina de eleganta si bun gust data de plicul care iese extrem de tare in evidenta.

            Plic argintiu si plic auriu - pot fi accesorizate cu sigilii personalizate, semi-personalizate sau cu un design standard. Recomandam sigiliile semi-personalizate pentru invitatiile de nunta, acestea contin initialele mirilor + alte elemente artistice. Sigiliile personalizate sunt des comandate de catre companii, iar cele cu design standard sunt gata de a fi aplicate pe plicurile noastre.

Ne bucuram cand putem ajuta mirii sa conceapa un design unic al zilei celei mari. Plicul argintiu si plicul auriu fac parte din categoria Luxury si sunt folosite la invitatii de nunta, invitatii de botez, vouchere, felicitari ori scrisori de multumire. Evenimentele glamour au nevoie de acel accent chiar si pe cele mai mici detalii pentru o reusita completa, invitati fericiti si o atmosfera de poveste.