PLIC HANDMADE MANUAL VERDE OLIVE

Plicuri handmade/manuale

Plicuri handmade/manuale

Plicuri handmade/manuale

Sa punem sau sa nu punem pe site plicuri handmade/manuale? Acesta a fost intrebarea pe care noi o puneam acum ceva timp.

Acum cativa ani, am observat noi ca pe piata nu sunt plicuri deosebite ca si culoarea si textura. Aveam deja pe site, pe www.Fluturas.net o gama larga de plicuri colorate, dar lipseau parca anumite culori. 

Am avut cereri de la mirese pentru unele culori. Asa ca m inceput sa ne interesam ce implica de la zero confectionarea acestor plicuri handmade/manuale. 

Nu va ganditi ca stiam prea multe, si intrebarile nostre erau diverse de la ce culoare, ce grosime, ce tinuta s aii dam, cum sa fie si cel mai mai important ce dimensiune?

Am inceput cu dimensiune pentru plicuri handmade C6  si mai apoi am facut si plicuri handmade I8. Culorile? Am inceput de la Plic handmade/manual verde olive C6 si apoi am continuat cu plic verde olive handmade/manual I8

Apoi incetul cu incetul am avut o intrega colectie:

Invitatiile de nunta parca au alt aspect in aceste plicuri manuale dau alta tinuta, cumva se vede clar valoarea lor. Sigur ca au un pret mai ridicat pentru ca e multa munca si migala, dar se merita tot efortul, asta e clar.

Plicurile handmade sau plicurile facute manual ridica imaginea atat daca sunt destinate invitatiilor de nunta, voucherelor, felicitarilor sau oricarui alt proiect.

Miresele care isi fac singure invitatiile de nunta le apreciaza mult, ele vad diferenta fata de un plic normal. Culorile s-au mai schimbat de-a lungul anilor, dar unele clar au succes mai mult Plicuri handmade/manuale

Voua care va plac?

Pe site www.Fluturas.net avem o sectiune speciale pentru plicuri handmade/manual chiar in bara de produs. Daca cumva nu gasiti acolo ce va doriti ne puteti contacta pe mail fluturas.net@gmail.com sau la telefon 0759.546.717 si noi va ajutam cu mare drag.