sigilii de ceara pentru invitatiile de nunta

Sigilii de ceara pentru invitatii de nunta

Sigilii de ceara pentru invitatii de nunta

Sigilii de ceara pentru invitatii de nunta 

Ne place idea foarte mult, dar cumva ea trebuie pusa in practica. Cum facem acest lucru, cum alegem sigilii de ceara entru invitatii de nunta? sigilii de ceara pentru invitatii de nunta

Invitatiile de nunta sunt importante pentru toti mirii, mai putin o parte dintre parinti. Ei incearca sa diminueze importanta invitatiei de nunta, ceea ce e trist.

Cumva ei transmit mirilor ca invitatia de nunta trebuie sa fie ieftina. Eu i-as intreba pe miri daca si nunta lor e ieftina? Asta isi doresc? Nu cred!

Personal cred ca mirii isi dorec nunti deosebite, nunti cu elemente diverse, personale si nu cu elemente ieftine. Daca alegeti lucruri ieftine, cum sa aveti o nunta pretioasa si cu elemente de top? 

Sigilii de ceara pentru invitatiile de nunta, sigiliile personalizate aduc o nota deosebita intregii tematici de nunta.

Ne-am gandit cum sa ajutam cat mai mult miresele sa poata alege cat mai usor, asa ca avem sigilii de ceara la bucata, unde se poate alege atat culoarea, cat si modelul dorit. 

Daca mireasa isi doreste sa isi inscripitoneze initialele pe invitatia de nunta, atunci avem o sectiune creata special si pentru aceste lucru. Se numeste personalizat, iar acolo puteti sa va treceti initialele.

Aveti aici multe modele de sigilii de ceara: , personalizat 3cm, personalizat 4cm, personalizat 5cm, , dreptunghiular

Daca va ajuta puteti sa cumparati realizate manual la set

Sigiliile puteti, asa cum am enumerat mai sus,  sa le cumparati gata facute, sau puteti sa le faceti voi cu manutele voastre folosind lingurile de ceara sau un pistol pentru ceara

Daca va mai putem ajuta cu ceva, o facem cu tot dragul, stim ca aceste sigilii de ceara pentru invitatii de nunta sunt importante pentru voi, asa ca avei toate produsele pe Fluturas.net

Spor in alegeri sa aveti,

Echipa Fluturas