Plicuri Verzi

Plicuri Verzi

Plicuri Verzi

PLICURI VERZI

Fluturasul se mandreste cu o paleta mare de culori, putem spune ca e un curcubeu complet si inca pe atat. Cu siguranta cea mai cautata culoare la plicuri pe toate dimensiunile disponibile, este plicul verde.

Plicul verde este in topul vanzatorilor si preferintelor, de accea fluturas se straduieste sa acopere cat mai multe nuante posibile, de la cele mai deschise la cele mai inchise.

Plicurile verzi sunt perfecte pentru o tematica de nunta care doreste sa aduca natura in prim plan. Poti alege plicul verde care este disponibil pe mai multe dimensiune pe site.

Plicul verde este disponibil astfel: plic verde c6, plic verde i8, plic verde 130x130 cm, 155x155 cm, plic verde 82x113 cm sau plic verde FL.

In ceea ce priveste nuantele, fluturasul sta excelent la acest capitol si gasiti pe site o sumedenie de nuante precum: plic verde, plic verde pastel, plic verde mint/opalin, plic verde fistic. Aceste nuante le gasiti la plicurile standard si sunt disponibile aproape la toate dimensiunile enumerate mai sus. Cele mai cautate dimensiuni sunt plicul verde i8 si plicul verde c6, pe aceste dimensiuni avem disponibile toate nuantele. Aceste plicuri sunt dintr-un carton fin si mat potivit pentru toate invitatiile cu inspiratie din natura si nu numai.

Pentru toti iubitorii de frumos, am creat niste nuante cu totul si cu totul speciale. Plicurile realizate manual sunt la mare cautare. Sunt realizate dintr-un carton mai gros, iar culorile sunt de vis. La aceasta categorie desigur ca verdele nu putea sa lipseasca, astfel avem vedetele colectiei care sunt: plicul verde padure i8, plicul verde padure c6, plicul verde olive c6 si plicul verde olive i8.

Urmatoarele pe lista preferintelor sunt tot nuantele mai inchise si anume: plicul verde moss c6, plicul verde moss i8 sau plicul verde olive metalizat tot pe cele doua dimensiuni, I8 si c6. Plicul verde matcha c6 si plicul verde matcha i8.

Plicurile verzi arata excelent cu o invitatie cu un design cu tematica inspirata din natura, iar in completare puteti veni cu un sigiliu de ceara realizat manual cu un model si o culoare la alegere, care sa va completeze „prima impresie” a nuntii voastre. Puteti alege un sigiliu de ceara relizat manual de culoare bronz si model „cu drag” sau chiar un sigiliu de ceara relizat manual auriu cu „rozmarin” sau model „copac” pentru un tablou complet al naturii. Pentru o amprenta reala a naturii, va putem recomanda un sigiliu realizat cu insertii precum: sigiliu cu insertii verzi, sigiliu cu floricele/crenguta sau sigiliu cu lavanda.

In ton cu alegerea plicurilor putem personaliza si marturiile de nunta, precum ar fi ciocolata personalizata, la care alaturi de colega de la design, putem alege o grafica una cu natura.

Plicurile verzi arata minunat si cu alte ocazii precum ar fi in cazul unor vouchere, carti de vizita, unor carduri de multumire sau in nenumarate decoruri in cadrul oricarui tip de eveniment.

In concluzie, fluturasul iti poate spune ca plicurile verzi vor ramame in trend mereu, niciodata nu dai gres cu ele si la noi gasesti nuanta ideala pentru orice invitatie. Indiferent de dimensiune sau tipul cartonului, fluturas iti ofera variante in ceea ce priveste nuantele la plicurile verzi.  

Plicuri Verzi