Stampile / sigilii si ceara

Stampile / sigilii si ceara

Stampile / sigilii si ceara

Stampile / sigilii si ceara

 

Stampile / sigilii si ceara confera plicurilor o amprenta personala, unica si creativa. Reprezinta o propunere extrem de inspirata, indiferent ca doresti sa il folosesti pentru plicul unei invitatii de nunta sau pentru o creatie proprie.

Sigiliile sunt esentiale atunci cand iti doresti ca misterul sa cuprinda continutul plicului.

Sigiliul nu se va demoda niciodata datorita emotiilor pe care le creaza in jurul sau. De la un simbol si pana la initiala proprie, cu siguranta destinatarul plicului va simti implicarea ta!

Sigiliile de ceara se pot realiza in nenumarate culori si simboluri, iar pe Fluturas.net gasiti o asemenea varietate.

Cele mai apreciate nuante din catalogul nostru de ceara sunt ceara bronz, ceara perla, ceara champagne, ceara auriu, ceara auriu antichizat, ceara verde smarald sau ceara verde pădure, ceara alba, ceara cupru, ceara bordeaux.

Toate culorile arata bine pe un model special, iar modele precum: stampila cu drag, stampila creanga de maslin, stampila copac sau sigiliu arborele dragostei, stampila frunze de eucalipt, sigiliu de alama crenguta sau sigiliu/stampila spic de grau, sunt cele mai cautate si iubite de clientii nostril.

Pentru a realiza sigiliile de ceară realizate manual singuri aveți nevoie de câteva elemente cheie pentru ca totul să meargă perfect.

Sigiliul/ ștampila cu modelul preferat, batoanele de ceară din magazinul fluturașului, pistolul de ceară sau lingurița pentru topit ceara și hartie de copt. Gasiti aici toti pasii ce trebuie urmati - cum se fac sigiliile pas cu pas

Daca esti incepator... sau foarte ocupat fluturasul se ofera sa le faca pentru tine si sa ti le livreze gata de a fi atasate invitației de nunta, invitatiei de botez, felicitarilor de Craciun sau voucherelor.

Oferim sigilii de ceara realizate manual MODELE/ CULORI la alegere, dar si cantitate la alegere, pentru ca tu sa alegi in functie de culoarea plicului, dar si de conceptul invitatiei/felicitarii sau proiectului aflat inauntrul acestuia optiunea dorita.

Sigiliul se poate aplica direct pe plic cu ajutorul etichetelor / stickere autoadezive pentru sigilii din hartie, pentru ca designul plicului sa nu se modifice.

In magazinul fluturasului, punem la dispozitie si Sigilii de ceara la set. Sigiliul de ceara are 2.5 cm, realizam seturi de 20 bucati, care contin si etichete autoadezive.

Putem sa afirmam ca printre cele mai indragite sunt: Sigilii ceara bronz-realizate manual - model Rozmarin - set 20 buc, Sigilii ceara auriu-realizate manual - model Cu drag - set 20 buc, Sigilii ceara auriu antichizat-realizate manual - model Copac - set 20, Sigilii ceara bronz-realizate manual - model Ramurele - set 20 buc, Sigilii ceara bordeaux-realizate manual - cu foita aurie - set 20 buc, Sigilii ceara negru-realizate manual - cu foita argintie - set 20 buc.

Sigilii de ceara realizate manual la set sunt o buna alegere atunci cand esti contra-cronometru.

Desigur ca avem disponibilitate si pentru personalizarea sigiliilor Asta inseamna ca in functie de dorintele voastre – indiferent ca ne referim la o sigla (ale firmelor), la initialele numelor (pentru miri), la un model anume sau la orice altceva, colegii nostri de la design pot sa va ajute sa obtineti stampila mult visata. Iar apoi, sa va realizati singuri sigiliul, sau cu ajutorul echipei noastre.

Asadar, accesorizarea plicurilor, felicitarilor sau voucherelor este binevenita mai ales cand doresti sa aduci un plus de valoare proiectelor tale. Iar echipa Fluturas.net te ajuta cu orice idee ai avea! Stampile / sigilii si ceara