Plicuri handmade verzi

PLICURI HANDMADE VERZI

PLICURI HANDMADE VERZI

Invitatiile de nunta sunt cartea de vizita a nuntii, de aceea este important ca aceasta sa fie aleasa cu grija conform dorintelor si personalitatii noastre. Trebuie sa fim atenti la detalii si sa luam decizii asupra lucrurilor care conteaza. De asta Fluturas vine cu o gama de plicuri handmade verzi pentru invitatii de nunat, care se potrivesc in multe situatii si tipuri de invitatii.

Plicurile handmade verzi sunt o incantare pentru privitori. Plicurile handmade verzi sunt speciale datorita texturii, dar si a nuantelor de unde puteti alege. Plicurile handmade verzi au un carton gros, mat si fin la atingere. Categoria aceasta de plicuri handmade este favorite publicului, dar si a noastra. De cand am vazut prima data carton plicurilor handmade verzi, am decis pe loc ca Fluturasul are nevoie de aceasta categorie de plicuri neaparat.

Cand am ales nuantele din portofoliul fluturasului, am fost absorbite de frumusetea cartoanelor si nu ne-am putut decide usor, asa ca am hotarat sa alegem mai multe nuante de verde caci cu siguranta sunt pe placul vostru. Asadar, dupa ce ne-am gandit si razgandit, am decis ca plicurile handmade verzi sa aiba cinci nuante superbe de verde.

Categoria de plicuri handmade verzi, porneste de la cea mai deschisa nuanta aleasa si pana la cea mai inchisa. Plicurile handmade verzi sunt: plicul verde matcha, plicul verde olive, plicul verde moss, plicul verde padure, dar si plicul verde olive metalizat.

Plicurile handmade verzi se gasesc pe doua dimensiuni si anume dimensiunea de C6 care este 114x162 mm si dimensiunea de I8 care inseamna 133x184 mm. Aceste doua dimensiuni sunt cele mai utilizate dimensiuni in ceea ce priveste crearea de invitatii.

Plicurile handmade verzi sunt si preferatele voastre, mereu au fost cautate de catre public, asa ca Fluturasul s-a straduit sa aleaga cele mai frumoase nuante de plicuri handmade verzi.

Plicurile handmade verzi merg perfect cu cu un sigiliu de ceara bronz sau alte nuante aramii ce le gasiti la categoria de ceara a Fluturasului.

Plicurile handmade sunt de obicei in stocul Fluturasului, dar se poate intampla sa nu fie in unele perioada o anumita nuanta sau dimensiune, dar te asiguram ca facem tot posibilul sa ajunga cat mai repede la tine in urma unei comenzi.

Executia plicurilor handmade este una foarte fina si atenta, de aceea in urma unei comenzi plasate pe site-ul nostru, termenul de livrare este unul putin mai mare decat a unor plicuri standard si poate varia intre 1 si 10 zile lucratoare, in functie de numarul de bucati dorite. Fluturas se straduieste sa obtina cel mai bun timp in ceea ce priveste termenul de livrare si nu de putine ori am surprins prin promtitudine.

Asadar, plicurile handmade verzi sunt o alegere perfecta si rafinata pentru multe ocazii. Plicurile handmade verzi pot fi folosite atat la invitatii, cat si la felicitari, scrisori, vouchere sau pot avea si alte intrebuintari datorita imaginii clasice pe care o prezinta.

Datorita cererii mari, incercam sa avem si o oferts de pret de neratat, de aceea te sfatuim sa urmaresti categoria de plicuri handmade pentru a nu pierde ofertele care apar de la zi la zi.

Va asteptam cu drag la cumparaturi pentru cele mai frumoase accesorii de papetarie!